2021-03-12 07:47:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fogd magad vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó

Napi horoszkóp március 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanság átértékelődik a szűkebb környezetéhez fűződő kapcsolatod: az igazán értékes barátságok megmaradnak, de eloldod az értelmetlenné vált kötelékeket. A flörtöket azonban nem adod fel, és milyen jól teszed: ma könnyen ismerkedhetsz, vagy közelebb is kerülhetsz valakihez, akihez már régóta vonzódsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Azokra támaszkodsz, akik a szád íze szerint beszélnek, és csak később döbbensz rá, hogy a hízelgő szavak sok esetben nem fedik a valóságot, sőt a hamis ígéretek csak hátráltatnak. Figyelj jobban oda, kiknek adsz bizalmat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rendkívül aktív napok elé nézel: mindenre képesnek érzed magad céljaid eléréséért, és talán még arra is, hogy új, jobb irányt szabj az életednek. Kollégáiddal szemben azért legyél egy kicsit óvatos, egy részük cserben hagyhat, míg mások szívvel-lélekkel támogatnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Partnereddel elsősorban a pénz miatt robbanhatnak ki kisebb viták, és kizárólag az érzelmi teherviselésedtől függ, hogy meddig fajulnak. Különösen akkor vagy most nehéz helyzetben, ha a párod Kos jegyű.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma a Halak jegyébe lép. Érzelmeid összekuszálódnak: talán van valaki, akihez vonzódsz, de felemás érzésekkel viszonyulsz hozzá, mert hiába a kémia, ha nem bízol benne eléggé. Szerelmi életedről még ne beszélj senkinek!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szeretnéd pontosan, rendesen végezni a dolgaidat, de ez ma szinte lehetetlen. Folyton közbejön valami, és teljesen önhibádon kívül, kisebb káoszba fullad a nap. Próbáld meg megtalálni a lehetőséget a váratlanban!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Halakban jár. Elbizonytalanodsz, ugyanis olyan változások kezdődnek most a munkahelyeden, amelyekbe nem igazán tudsz beavatkozni. Ne költsd most a pénzt, és ne is kérj kölcsön, mert ki tudja, mikorra tudnád visszaadni. Az ígéreteket most nem tudod pénzre váltani.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A diplomatikusság most gyümölcsöző lehet. Fogd magad vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó, és inkább hallgass nagyokat. Jobb, ha résen vagy közben, mert így megfigyelheted, kiben bízhatsz meg leginkább. Jól nyisd ki a szemed!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi légkör nem éppen nyugodt mostanában, és ez igencsak megvisel érzelmileg. Mindent magadra veszel, még az olyan dolgokat is, amik egyáltalán nem rólad szólnak. Vitázni most nincs kedved, ezért inkább elmenekülsz a konfliktushelyzet elöl.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha úgy érzed, olyan feladatot tartogat neked a sors, amely valódi kihívást jelent, akkor még jobban összeszeded magad. Ember nincs, aki annyi tetterőt tanúsítana, mint te! Este elégedetten dőlhetsz hátra, a mai napot is megugrottad!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érzed, tudod, hogy a párodnak milyen nagy szüksége van rád, most mégis nehezen megy, hogy ráfigyelj. Túlságosan lekötnek a külvilág eseményei. Pedig hidd el, hogy a lényeg nem ott van...


Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázz, ma a fellegekben jársz, túlságosan is elrugaszkodsz a valóságtól, így nem csoda, ha csalódás ér. Ráadásul nemcsak az idegenek, hanem saját párod is kihasználhatja most a jóhiszeműségedet és naivitásodat. Állj egy kicsit a sarkadra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: